/Απάντηση του ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑΠ στον Α. Καραμπατζάκη: «Και ο λαϊκισμός έχει τα όριά του»

Απάντηση του ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑΠ στον Α. Καραμπατζάκη: «Και ο λαϊκισμός έχει τα όριά του»

Μόνο ανακριβής, ψευδής και προσβλητική προς τους συναδέλφους του, μπορεί να χαρακτηριστεί η επιστολή παραίτησης του Αντώνη Καραμπατζάκη από μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. με πρόφαση την χαμηλή αμοιβή – που «δεν δέχεται να λάβει» – από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Απέναντι σε μια τέτοια, παλαιού τύπου, λαϊκίστικη και απέλπιδα προσπάθεια άσκησης αντιπολίτευσης, επισημαίνουμε το εξής:

Ποτέ μα ποτέ το Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑΠ δεν έθεσε σε συζήτηση – ούτε κατά συνέπεια αποφάσισε – για την αποζημίωση των μελών που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του, όπως ισχυρίζεται ο συνάδελφος. Δεν έχει άλλωστε τέτοιο δικαίωμα το Δ.Σ., κάτι που θα έπρεπε να το γνωρίζει ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος, καθώς η αποζημίωση των μελών στα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων (7 ευρώ μικτά, περίπου 5 καθαρά) ορίζεται από τους νόμους 3833/2010 και 4093/2012. Άρα λοιπόν είναι τουλάχιστον ψευδής η συγκεκριμένη στοχευμένη και προσβλητική για τα μέλη του Δ.Σ. αναφορά του κου Καραμπατζάκη.

Ο συνάδελφος, αν πράγματι δεν ήθελε την αποζημίωση των 5 ευρώ περίπου για τις 6 συνεδριάσεις που όλο και όλο συμμετείχε μέχρι την παραίτησή του, θα μπορούσε πολύ απλά να το γνωστοποιήσει στο λογιστήριο της επιχείρησης πριν προχωρήσει στον «θαρραλέο και δημόσιο λεονταρισμό» του και στην επιδεικτική προβολή της «ευαισθησίας» του προς τη νέα γενιά.

Επιτέλους και ο λαϊκισμός έχει τα όριά του! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας…

Ο Πρόεδρος Απόστολος Φάκκας και τα μέλη του ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑΠ