/Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Αθανάσιος Επιτροπάκης

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Αθανάσιος Επιτροπάκης

-Το νέο Δ.Σ. της Επιχείρησης

Ανέλαβε επισήμως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου τα καθήκοντά του ο νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο οποίος, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και ενημερώθηκε, σε πρώτη φάση, από τον απερχόμενο Πρόεδρο Απόστολο Φάκκα και τους εργαζόμενους, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο κ. Γρηγόριο Στάμκο, για την ανάθεση αυτής της θέσης ευθύνης και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ενισχυθεί το ήδη σημαντικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τους στόχους που έχουμε θέσει στη νέα τετραετία ως Δημοτική Αρχή στους ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Πολιτισμού.

Ως νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., πάντα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, τα μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης και τους εργαζόμενους σ΄ αυτή, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με επιτυχία στην προσπάθεια να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο το πολιτιστικό και κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Πέλλας.»

Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. αποτελούν οι: Ιωάννα Ζαφειρίου, Χρήστος Πασσαλής, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Αναστάσιος Στεφανίδης (Δημοτικοί Σύμβουλοι), Ερασμία Λούσπα, Γεωργία Λάζου, Γιάννης Κετίκογλου, Απόστολος Ασλανίδης (Λαϊκά μέλη), Αναστασία Χατζηλιάδου (εκπρόσωπος από το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών) και Άννα Μαρία Σαββίδου (εκπρόσωπος εργαζομένων).

Από το Γραφείο Τύπου