/Από 4 έως 13 Μαϊου η 8η Ανθοέκθεση στα Γιαννιτσά

Από 4 έως 13 Μαϊου η 8η Ανθοέκθεση στα Γιαννιτσά

Δηλώσεις συμμετοχής μέσα στον Απρίλιο.

Ο δήμος Πέλλας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά την Ανθοέκθεση.

Από τις 4 έως τις 13 Μαΐου στήνουμε το ομορφότερο ανοιξιάτικο σκηνικό στο πάρκο του Πολύκεντρο, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Για άλλη μία φορά υποδεχόμαστε την Ανθοέκθεση του Δήμου, ένα θεσμό που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Έτσι από τις 4 Μαϊου το πάρκο του Πολύκεντρου στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών θα μετατραπεί σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και είδη ανθοκομίας, με γλάστρες και διακοσμητικά, που θα αναδύει το άρωμα της Άνοιξης.

Καθημερινά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων, καθώς και παράλληλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Στην Ανθοέκθεση συμμετέχουν επαγγελματίες και παραγωγοί από το δήμο Πέλλας και την ευρύτερη περιοχή εκθέτοντας μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, συνθέσεις με είδη ανθοκομίας και διακοσμητικά.

Για ακόμη μια χρονιά η καθιερωμένη εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Σας περιμένουμε όλους στην πιο πολύχρωμη και ανοιξιάτικη βόλτα!

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερoμένων είναι από 16 Απριλίου έως 23 Απριλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες στα τηλ 2382350808 και 2382084381.

Ώρες λειτουργίας της Ανθοέκθεσης, καθημερινά, από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 11.00 το βράδυ.

Από το Γραφείο Τύπου