//Πρόεδρος Δ.Σ.

Πρόεδρος Δ.Σ.

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή σελίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πολιτισμού στην Μακεδονία. Ως Πρόεδρος της σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό σας ταξίδι, μέσα από πολιτιστικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

Στόχος μας πάντα η διαφύλαξη και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και εργαλείο για την ανάπτυξή μας.

Πολιτισμός για εμάς σημαίνει συμμετοχή και διαφάνεια. Πολιτισμός είναι η ευαίσθητη και δημιουργική πρωτοβουλία κάθε πολίτη. Βασική προϋπόθεση είναι η ποιότητα και ο σεβασμός στο θεατή και η υποστήριξη των νέων τοπικών μας καλλιτεχνών.

Με τις δράσεις που αναπτύσσουμε, προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και ενίσχυση του συλλογικού πνεύματος, αλλά και στην προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας παράδοσης, που αποτελεί για τον τόπο μας ένα μοναδικό θησαυρό. Πολιτισμός, παράδοση, τέχνες, ψυχαγωγία, κοινωνικές υπηρεσίες, καλλιτεχνικές δημιουργίες και ιστορικές εικόνες ξεδιπλώνονται στις σελίδες που ακολουθούν παρέχοντας σας τη δυνατότητα να γίνεται συνοδοιπόροι στο έργο μας.

Καλή πλοήγηση
Αθανάσιος Επιτροπάκης