/Εγκαίνια της «7ης Παραμυθούπολης» στα Γιαννιτσά!

Εγκαίνια της «7ης Παραμυθούπολης» στα Γιαννιτσά!

«Άνοιξε τις πύλες της» το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά, η 7η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας, από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο. Κόσμος, παιδιά, ζωντανή μουσική, χορός, φώτα, πυροτεχνήματα, ο Αι Βασίλης, χρώματα ήταν κάποια από τα στοιχεία που συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό που έστησε η Δημοτική Αρχή για έβδομη συνεχή χρονιά φέτος, δίνοντας έναν διαφορετικό εορταστικό τόνο στην πόλη.

Την ξεχωριστή εκδήλωση άνοιξε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ο οποίος καλωσόρισε, ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση των εγκαινίων, αλλά και όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της όμορφης Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, δηλαδή τα παιδιά των σχολείων και τους δασκάλους τους για το στόλισμα των δέντρων στον πεζόδρομο, τους συλλόγους, τους εθελοντές, τους επαγγελματίες και φυσικά τους αιρετούς και τους εργαζόμενους στον Δήμο Πέλλας.

Ο Δήμαρχος Πέλλας
«Είμαστε και φέτος όλοι μαζί εδώ για να ανοίξουμε την αυλαία της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Δήμου μας», τόνισε ο κ. Στάμκος, προσθέτοντας:

«Φροντίσαμε, παρά τις δυσκολίες, η πόλη των Γιαννιτσών αλλά και κάθε Δημοτική Ενότητα να στολιστεί και να έχει το δικό της γιορτινό χρώμα. Στο βαθμό που το επιτρέπουν οι συνθήκες, κάναμε το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας και να το ευχαριστηθείτε. Ετοιμάσαμε και φέτος ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς αλλά και μεγάλους.

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να βγούμε έξω, να χαλαρώσουμε και -γιατί όχι;- να νοιώσουμε κι εμείς οι μεγάλοι σαν παιδιά. Είναι όμως ευκαιρία να σταθούμε και δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Ας ανοίξουμε την καρδιά μας, ας προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας, ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας, έχοντας το βλέμμα στραμμένο σε αυτούς που περνούν δύσκολα. Τότε θα έχουμε προσεγγίσει με τον καλύτερο τρόπο το νόημα των εορτών των Χριστουγέννων. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να είναι ο καλύτερο χρόνος για όλους μας».

Στην τελετή έναρξης συμμετείχαν επίσης το άρμα του Αϊ Βασίλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών “Γκόνος Γιώτας”, η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Πέλλας, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η σχολή χορού του Β. Βαρσαμά και το συγκρότημα Bliss.

Κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο ουρανός «έλαμψε» από τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έδωσαν μια ξεχωριστή εορταστική νότα σε ολόκληρη την πόλη των Γιαννιτσών.

Η 7η Παραμυθούπολη θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 22.00 το βράδυ.