/Εμβολιασμοί στο ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών

Εμβολιασμοί στο ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών

Με την ιατρική υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκαν οι εμβολιασμοί των μαθητών και του προσωπικού στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες αυτή την εβδομάδα. Το ΚΔΑΠΜΕΑ που δεν ανέστειλε την λειτουργία του με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, λόγω της ιδιαίτερης ανάγκης  των ατόμων που φοιτούν σε αυτό, λειτουργούσε σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο προσωπικό και μαθητές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που απαιτείται κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός τους.
Η ΔΗΚΕΠΑΠ ευχαριστεί ιδιαίτερα την διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και τον κ.Λόγγο, το Ιατρικό Προσωπικό και την γιατρό κ. Γεωργιάδου, για την άμεση ανταπόκριση συμμετοχής – παρουσίας ιατρού για την ασφάλεια της διαδικασίας εμβολιασμού, αλλά και το ειδικό κλιμάκιο ΕΟΔΥ για την άριστη συνεργασία και την πραγματοποίηση των εμβολιασμών στους ενήλικες μαθητές του Κέντρου και στο προσωπικό.
Οι εμβολιασμοί εντάσσονται σε μια κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της νόσου και ελπίδας πως σύντομα θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Από το γραφείο τύπου