/Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες στην Φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας και την Δ.Η.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας για την φιλανθρωπική συναυλία αγάπης με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά», που διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 σε συνεργασία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας στα Γιαννιτσά και στο Γεύμα Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στην αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πέλλας κα Ολυμπία Ξανθοπούλου, η οποία είχε την μέριμνα και την οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και την πρωτοβουλία για να ενισχυθούν οι φιλανθρωπικές δράσεις της Εκκλησίας. Ευχόμαστε σε όσους κατέβαλαν κόπο αλλά και σε όλους τους θεατές που κατέκλεισαν το Πνευματικό Κέντρο να έχουν πλούσια την ευλογία του Θεού.

jb rolex day date m128348rbr 0007 mens 36mm president bracelet watch has set the quality standard in affordable automatic watches.repetition related to great will likely be the full advantage of saleslingerie.com rolex.

Ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού