/Η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Την κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 13.00 το μεσημέρι, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε να τελειώσει σύντομα η πανδημία, «να απελευθερωθούμε», όπως είπε χαρακτηριστικά και να ξεκινήσουν σύντομα οι πολιτιστικές δράσεις. «Αυτά τα δύο χρόνια η ΔΗΚΕΠΑΠ λόγω των ειδικών συνθηκών περιορίστηκε σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, σε δράσεις κοινωνικής πολιτικής, αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα και θα αναπτυχθεί και ο πολιτιστικός τομέας», τόνισε.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης Απόστολος Φάκκας, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τον όρισε για μια ακόμη φορά Πρόεδρο της Επιχείρησης και επισήμανε: «Η ΔΗΚΕΠΑΠ, ακόμη και στις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, συνεχίζει το σημαντικό έργο της. Βρίσκεται κοντά στους συνδημότες μας με όλες τις δομές ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠμεα, Ωδείο, Μαζική Άθληση κ.α. Σύντομα θα επανέλθουμε και στον πολιτισμό πιο δυναμικά», κατέληξε.
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε στους εργαζόμενους ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Πέλλας Στάθης Καστερίδης, ο οποίος δήλωσε την απόλυτη στήριξή του σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου τα οποία, όπως είπε, καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια επ΄ ωφελεία των δημοτών.

Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που αντιστοιχεί σε δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ, «έπεσε» στην εργαζόμενη του ΚΔΑΠμεΑ Ελένη Βελιώτου.

Στην εκδήλωση, εκτός των παραπάνω και των εργαζομένων στην επιχείρηση, παραβρέθηκαν ακόμη: ο Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών Χρήστος Πασσαλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστασία Δαρδανελιώτη, Κική Παπαδοπούλου, Δημήτρης Κουμαρτζούδης και τα μέλη του ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑΠ Έρη Λούσπα & Γεωργία Λάζου.

Από το Γραφείο Τύπου