/«Η Μάγια η Μέλισσα» στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών

«Η Μάγια η Μέλισσα» στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών

Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 8.30μ.μ.

Η αγαπημένη μας «Μάγια η μέλισσα», που κέρδισε τις καρδιές των μικρών της φίλων σε όλες τις χώρες, είναι ιδανική για όλους εμάς που κρατάμε τα τραγούδια και τις σκανταλιές της ακόμα στις καρδιές μας. Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία στους κινηματογράφους της νέας της ταινίας, ήρθε η ώρα να επιστρέψει με τις νέες της περιπέτειες που εκτυλίσσονται επί σκηνής με τα αυθεντικά κοστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού.

«ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ» η θεατρική παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η Μάγια είναι μια μελισσούλα που της αρέσει η περιπέτεια. Γι’ αυτό θέλει να εγκαταλείψει την κυψέλη και να ζήσει ελεύθερη. Στην προσπάθεια της να πείσει τον στενό της φίλο Βίλι να φύγουν μαζί, σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Πρέπει να βρει τρόπο να τη φτιάξει πριν επιστρέψουν οι μέλισσες. Ο σοφός Φλιπ θα της δώσει τη λύση και η περιπέτεια ξεκινά.

Ένα υπερθέαμα που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει το θέατρο και τον κόσμο του μέσα από υπέροχα κουστούμια, σκηνικά, ακροβάτες και μαγικά τρικ.

Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον.
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά
Πρωταγωνιστούν: Μελίνα Ατρείδου, Μάριος Ζαρδαβάς, Άννα Μανούδη, Ανδρέας Παπαϊωάννου, Κική Τσαλίκη, μαζί τους οι ακροβάτες Daniel Arrando, Ιωάννα Δημητριάδου
Σκηνοθεσία: Βασιλική Κωνσταντοπούλου
Προπώληση εισιτηρίων : 10 € στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών
Τιμή εισιτηρίου στο Ταμείο: 12 €

Από το Γραφείο Τύπου