/Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Δήμου Πέλλας- Αιτήσεις για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Δήμου Πέλλας- Αιτήσεις για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr) για την εγγραφή του παιδιού σας στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (Κ.Δ.Α.Π.) της ΔΗΚΕΠΑΠ. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή (ηλεκτρονικά και μέσω ταχυδρομείου) των αιτήσεων είναι η Τρίτη 3 Ιουλίου 2018. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την εκτύπωση της αίτησης θα αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ στην Θεσσαλονίκη.

Η ΔΗΚΕΠΑΠ λειτουργεί 4 ΚΔΑΠ και 1 ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σε όλη την έκταση του δήμου Πέλλας από το 2005, με καταρτισμένο επιστημονικό και εκπαιδευτικό προσωπικό σε κατάλληλους χώρους για τα παιδιά. Υπάρχει μεγάλη προσέλευση καθώς η δημιουργική απασχόληση είναι ο στόχος για τον ελεύθερο χρόνο των μικρών μαθητών και τα ΚΔΑΠ φιλοξενούν ηλικίες από 5 ως 12 ετών.

Το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ περιλαμβάνει εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορό. Υπάρχει δυνατότητα βοήθειας στην μελέτη των παιδιών για το σχολείο, κουκλοθέατρο, μουσική, ομαδικά παιχνίδια και θεατρική αγωγή. Είναι ένας εξαιρετικός και ασφαλής χώρος δημιουργικής απασχόλησης κάθε απόγευμα μετά το σχολείο και το πρωί του Σαββάτου.

Επισκεφτείτε τα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΠΑΠ όπου το προσωπικό θα σας καθοδηγήσει για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα που αφορά την λειτουργία του προγράμματος.

Πληροφορίες στις παρακάτω διευθύνσεις και στα τηλέφωνα:

  • ΚΔΑΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Στράντζης 3 -κτίριο Γ’ Παιδικού Σταθμού). Τηλ. 2382021313
  • ΚΔΑΠ ΠΕΛΛΑΣ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Πέλλας). Τηλ. 2382031134
  • ΚΔΑΠ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Δωδεκανήσου 12-κοντά στο Κέντρο Υγείας). Τηλ. 2382061226
  • ΚΔΑΠ ΑΘΥΡΩΝ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Αθύρων). Τηλ. 2391091030.

Από το Γραφείο Τύπου