/Σχολή πληροφορικής

Σχολή πληροφορικής

Απόκτηση αναγνωρισμένου διπλώματος Πληροφορικής από τον ΑΣΕΠ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας, στο πλαίσιο της προσφοράς υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης σε όλους και με βάση την γνώση ως απαραίτητο προσόν για κάθε εργαζόμενο και κάθε ενεργό πολίτη, ίδρυσε την ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
Η σχολή στεγάζεται στο ισόγειο στη βόρεια πτέρυγα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών και είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό. Σε συνεργασία με το τμήμα διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου Cambridge σε όλους τους μαθητές της σχολής απονέμονται κατόπιν εξετάσεων διπλώματα πληροφορικής αναγνωρισμένα από το ελληνικό δημόσιο και το ΑΣΕΠ.
Στη σχολή διδάσκουν πτυχιούχοι καθηγητές πληροφορικής, ενώ το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τις ανάγκες του κάθε μαθητή.
Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημότη και ιδιαίτερα τις οικονομικές δυνατότητες των ενδιαφερομένων, τα δίδακτρα στη σχολή είναι πολύ χαμηλά και καλύπτουν αποκλειστικά τις λειτουργικές δαπάνες της σχολής. Λειτουργούν τμήματα παιδιών, μαθητών και ταχύρυθμα ενηλίκων.
Γραμματεία ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Πληροφορίες : 2382084371swiss panerai manifattura luminor detpam00233 mens 44 mm steel owns outstanding watchmaking crafts.great quality fake diamond watches for sale.