/Χριστουγεννιάτικες Δράσεις 2017 του ΔΙΕΚ Γιαννιτσών

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις 2017 του ΔΙΕΚ Γιαννιτσών

Το Δημόσιο ΙΕΚ Γιαννιτσών συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πέλλας από 18 έως 22 Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου με την δημιουργική παρουσία του να δώσει χαρά και ελπίδα στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες των Χριστουγεννιάτικων Δράσεων του Δήμου.

Οι ειδικότητες του Ι.Ε.Κ,
1. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ Α΄ εξαμήνου,
2. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef) Α΄ εξαμήνου ,
3. Βοηθός Βρεφονηπιοκομίας Γ΄ εξαμήνου,

Θα παραβρίσκονται στο σπιτάκι της αλληλεγγύης καθ΄ όλη την εβδομάδα από τις 5 – 9 μ.μ ως εξής:

Δευτέρα 18 και Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης” 5 – 9μ.μ
Οι μικροί μας φίλοι θα δεχτούν την φροντίδα με ζωγραφιές face paiting ,των καταρτιζομένων με την επίβλεψη των εκπαιδευτών μας.

Τρίτη 19, Τετάρτη 20 και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 “Τεχν. Μαγειρικής Τέχνης” 5 – 9μ.μ
Οι επισκέπτες της παραμυθούπολης θα γευτούν κεράσματα με χριστουγεννιάτικους γευστικούς πειρασμούς που θα ετοιμάσει το τμήμα των μαγείρων με την παρουσία των εκπαιδευτών μας.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 “ Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων” 5 -9 μ.μ
Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, μουσικοκινητικό τραγούδι, κατασκευή μουσικού οργάνου, από τους συμμετέχοντες και τους σπουδαστές του Ι.Ε.Κ καθώς και με την έκθεση και προσφορά αναμνηστικών που έχει ετοιμάσει η ειδικότητα.

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι σας ευχόμαστε καλές γιορτές.

*** Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη ΔΗΚΕΠΑΠ Γιαννιτσών για τη συνεργασία, στη συμμετοχή του Ι.Ε.Κ μας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, καθώς και το Ζαχαροπλαστείο «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» και την επιχείρηση χαρτικών του Κ. Κουρπανίνη για την χορηγία τους.