/Έγινε η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Έγινε η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Την ετήσια, καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗΚΕΠΑΠ) την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 14.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Δοράκης, έκοψε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Επιχείρησης, Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους καλή και δημιουργική χρονιά, τους κάλεσε να εντείνουν την προσπάθειά τους σε όλες τις δομές της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες αλλά και τα έσοδα σε όλα τα επίπεδα των δράσεων της επιχείρησης, όπως π.χ. η κοινωνική πολιτική και ο πολιτισμός μέσα από τα ΚΔΑΠ και το Ωδείο αντίστοιχα, που έχουν πια έντονο ανταγωνισμό στον ιδιωτικό τομέα.

Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας «έπεσε» στους εργαζόμενους της επιχείρησης και το «τυχερό φλουρί» -που αντιστοιχεί σε διήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο «4 Εποχές» στο Λουτράκι Αλμωπίας, κέρδισε η υπάλληλος Αθηνά Στάχταρη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας Ζαχαρίας Σπαθόπουλος, οι πρώην πρόεδροι της επιχείρησης και δημοτικοί σύμβουλοι Απόστολος Φάκκας και Κώστας Μπαλτζίδης, τα μέλη του Δ.Σ. Ιωάννα Ζαφειρίου, Κική Παπαδοπούλου, Γεωργία Λάζου και Άννα Μαρία Σαββίδου (εκπρόσωπος εργαζομένων) και οι εργαζόμενοι των δομών της επιχείρησης, πλην αυτών του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι», οι οποίοι μεταφέρθηκαν πρόσφατα στο δυναμικό του δήμου Πέλλας.

Από το Γραφείο Τύπου