//Πρόεδρος Δ.Σ.

Πρόεδρος Δ.Σ.

Ο πολιτισμός, η πολιτιστική κληρονομιά ενός τόπου και η προβολή νέων τεχνών μέσα από την ιστορία σε παράλληλη γραμμή με την ανάπτυξη, είναι ο στόχος μιας επιχείρησης πολιτισμού.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης του δήμου Πέλλας αποτελεί έναν από σημαντικότερους φορείς στον τομέα της, όχι μόνο για την Πέλλα, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με δράσεις που αφορούν τον Άνθρωπο και τις Τέχνες, τους νέους καλλιτέχνες και την προβολή της ιστορίας του τόπου, η ΔΗΚΕΠΑΠ αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό προσφοράς, συνεργασιών, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, προβολής και στήριξης της μουσικής, του θεάτρου, της δημιουργικής απασχόλησης, των εικαστικών.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι κάτοικοι του δήμου Πέλλας, οι δημιουργοί της και οι καλλιτέχνες της, η νέα γενιά, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και κάθε φορέας προβολής και ιστορίας του τόπου μας.

Σας καλωσορίζω στον δήμο Πέλλας, σας υποδέχομαι στις ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης της ΔΗΚΕΠΑΠ και σας εύχομαι να ανταμώνουμε σε χώρους Τέχνης και Μουσικής, Παραστάσεων και Ιστορικών αναδρομών και να απολαύσουμε τον πολύχρωμο κόσμο του πολιτισμού.

Καλώς ήρθατε………..

Απόστολος Φάκκας