/Ενθουσίασε το κοινό της Βέροιας η Παιδική – Νεανική χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

Ενθουσίασε το κοινό της Βέροιας η Παιδική – Νεανική χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

Στην πόλη της Βέροιας εμφανίστηκε η Παιδική – Νεανική χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών πριν από λίγες ημέρες, στα πλαίσια του φεστιβάλ «Φωνές εν χορώ», που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ Βέροιας.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην « Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» και το φιλόμουσο κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τέσσερις παιδικές χορωδίες, των Λυδικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, 2ου και 4ου Γυμνασίου Βέροιας, Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών και Δημοτικού Ωδείου Βέροιας.

Η Παιδική – Νεανική χορωδία του Α.Δ.Ω.Γ., που ανασυστάθηκε το 2014 με σκοπό να φέρει τους σπουδαστές του Ωδείου κοντά στη χορωδιακή μουσική, έχει πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό της με πλούσιο ρεπερτόριο, ελληνικό και ξένο, κλασικό, παραδοσιακό και μοντέρνο και έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των μελών της. Με μαέστρο την κ. Νάντια Παυλίδου και συνοδό στο πιάνο τον κ. Θεόφιλο Παπαδόπουλο η χορωδία του Α.Δ.Ω.Γ. ενθουσίασε το κοινό με την εμφάνισή της και εισέπραξε το θερμό του χειροκρότημα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών. Για το Α.Δ.Ω.Γ. τα αναμνηστικά παρέλαβαν η μαέστρος κ. Νάντια Παυλίδου και η διευθύντρια του Ωδείου κ. Μάχη Κυπραίου.

Από το Γραφείο Τύπου