/ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ – Αιτήσεις για παιδιά από 5 έως 12 ετών

ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ – Αιτήσεις για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr) για την εγγραφή του παιδιού σας στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (Κ.Δ.Α.Π.) της ΔΗΚΕΠΑΠ. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την εκτύπωση της Αίτησης θα αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ στην Θεσσαλονίκη.

Η ΔΗΚΕΠΑΠ λειτουργεί 4 ΚΔΑΠ και 1 ΚΔΑΠΜΕΑ σε όλη την έκταση του δήμου Πέλλας από το 2005, με καταρτισμένο επιστημονικό και εκπαιδευτικό προσωπικό σε κατάλληλους χώρους για τα παιδιά. Υπάρχει μεγάλη προσέλευση καθώς η δημιουργική απασχόληση είναι ο στόχος για τον ελεύθερο χρόνο των μικρών μαθητών και τα ΚΔΑΠ φιλοξενούν ηλικίες από 5 ως 12 ετών.

Το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ περιλαμβάνει εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορό. Υπάρχει δυνατότητα βοήθειας στην μελέτη των παιδιών για το σχολείο, κουκλοθέατρο, μουσική, ομαδικά παιχνίδια και θεατρική αγωγή. Είναι ένας εξαιρετικός και ασφαλής χώρος δημιουργικής απασχόλησης κάθε απόγευμα μετά το σχολείο και το πρωί του Σαββάτου.

Επισκεφτείτε τα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΠΑΠ, όπου το προσωπικό θα σας καθοδηγήσει για την ορθή συμπλήρωση της Αίτησης συμμετοχής και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα που αφορά την λειτουργία του προγράμματος.

Πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:
ΚΔΑΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Στράντζης 3-κτίριο Γ’ Παιδικού Σταθμού) 2382021313
ΚΔΑΠ ΠΕΛΛΑΣ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Πέλλας) 2382031134
ΚΔΑΠ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Δωδεκανήσου 12-κοντά στο Κέντρο Υγείας) 2382061226
ΚΔΑΠ ΑΘΥΡΩΝ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Αθύρων) 2391091030

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. λειτουργεί στο πλαίσιο αυτής της χρηματοδότησης και το ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών, όπου άτομα με νοητικές και κινητικές αναπηρίες φοιτούν καθημερινά σε έναν χώρο που εξειδικευμένο προσωπικό τους παρέχει σημαντικές υπηρεσίες διαχείρισης της καθημερινότητας και κατάρτισης.

ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών – Κολοκοτρώνη 10 (Ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου) τηλ. 23820 22999.

Από το Γραφείο Τύπου