/Κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ – ΜεΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας

Κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ – ΜεΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) στα Γιαννιτσά, η κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, των παιδιών και με το προσωπικό του Κέντρου και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών «Ανατολή», για την άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ, «Ανατολή» Αναστασία Τσιμπρή, με την σειρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή Πέλλας για την συνεχή έμπρακτη υποστήριξή τους και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ-μεΑ, Κοινωνικός Λειτουργός Μάκης Ασταρτζής, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά. Στα παιδιά, το προσωπικό και στους γονείς ευχήθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πέλλας και Τ.Υ., Αθανάσιος Επιτροπάκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το προσωπικό του Κέντρου, τα παιδιά και γονείς των παιδιών.

Το τυχερό φλουρί, το οποίο συνοδευόταν με χρηματικό ποσό των 30 ευρώ που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων, έτυχε ο μαθητής του Κέντρου Ηρακλής Χατζηπαναγιωτίδης.

Από το Γραφείο Τύπου