/«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 9.15μμ
Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αναστάσης Ροϊλός, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου

“Το μόνο που γυρεύω είναι η ελευθερία μου. Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες. Η ανθρωπότητα δε θα αρνηθεί σε μένα …

Πρόκειται για μια τρυφερή, ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται σε μια εποχή που οι αντιλήψεις αλλάζουν και ο κόσμος νιώθει απελευθερωμένος από τα πρέπει – στην εποχή της χαράς και της ελευθερίας. Μέσω του ευφυούς και διεισδυτικού του χιούμορ, ο Gershe προσεγγίζει όλα τα θέματα που απασχολούν τις ανθρώπινες σχέσεις διαχρονικά: το θάρρος απέναντι στην ζωή, το πως αυτοπροσδιορίζεται κανείς απέναντι στις ιδιαιτερότητες και τις φαινομενικές αδυναμίες του, την δύναμη του έρωτα και την γενναία απόφαση να επιδιώξουμε την ευτυχία. Ο τίτλος του έργου είναι εμπνευσμένος από τον «Ζοφερό Οίκο» του Καρόλου Ντίκενς και φέρει μια γοητευτική και παραστατική πολυσημία.

Μια αστεία, τρυφερή, ζεστή και εξόχως πνευματώδης κομεντί υπό τους ρομαντικούς ήχους της κιθάρας, με στακάτο ρυθμό, σπαρταριστούς διαλόγους και βασικό αφήγημα της την αισιοδοξία και την ελπίδα.

Ελευθερία, έρωτας, αυτοπροσδιορισμός, θάρρος, αφοσίωση, αγάπη. Έννοιες αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο και πάντοτε επίκαιρες, τις οποίες πραγματεύεται με μοναδική μαεστρία ο Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Leonard Gershe.

Η σκηνοθεσία είναι της Ρέινας Εσκενάζυ η παραγωγή της Erofili Productions, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συναντήσουμε δύο ταλαντούχους και πολύ αγαπητούς νέους ηθοποιούς, τον Αναστάση Ροϊλό και την Εριέττα Μανούρη και την μοναδική Πέμυ Ζούνη.

Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο: Σταμάτης Κραουνάκης

Στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων – Πληροφορίες 2382084381

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:15 €
ΤΑΜΕΙΟ:18 €

Από το Γραφείο Τύπου