/Σε απόλυτα εορταστικούς ρυθμούς τα Γιαννιτσά -Λαμπερά τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης!

Σε απόλυτα εορταστικούς ρυθμούς τα Γιαννιτσά -Λαμπερά τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης!

«Πλημμύρισε» από κόσμο και παιδικές φωνές το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, η πόλη των Γιαννιτσών η οποία εισήλθε πλέον σε απόλυτα εορταστικούς Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς! Στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου, «άνοιξε τις πύλες της» η 11η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας, με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα των εκδηλώσεων και των δράσεων που θα αναπτυχθούν όλες αυτές τις ημέρες.

Κόσμος, παιδιά, μουσική, χορός, φώτα, χρώματα ήταν κάποια από τα στοιχεία που συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό που έστησε η Δημοτική Αρχή για ενδέκατη συνεχή χρονιά φέτος (μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας), δίνοντας έναν διαφορετικό εορταστικό τόνο στην πόλη.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές του Δήμου Πέλλας αλλά και από άλλες περιοχές, θα συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολο Φάκκα, καλωσόρισαν, ευχήθηκαν χρόνια πολλά και ευχαρίστησαν τους πολίτες που παραβρέθηκαν, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της όμορφης Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Στάμκος ευχαρίστησε τους δημότες που «τόσα χρόνια αγκαλιάζουν και στηρίζουν την ομορφότερη γιορτή του δήμου Πέλλας», όπως είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «στόχος όλων είναι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά, γεμάτα χαμόγελα, χαρά και ξεχωριστές στιγμές».

Στην τελετή έναρξης συμμετείχαν το άρμα του Αϊ Βασίλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών “Γκόνος Γιώτας”, η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Πέλλας, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η «Αθλοκίνηση» & Studio Γυμναστικής «Βαρσαμά», ο Αι Βασίλης και τα Ξωτικά.

Ξεσήκωσαν το κοινό ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα
Η προγραμματισμένη συναυλία στον πεζόδρομο με τον Κώστα Μπίγαλη και την Πωλίνα λίγο μετά τα εγκαίνια, ξεσήκωσε όσους την παρακολούθησαν και ξεφάντωσαν μαζί τους σε ρυθμούς των δεκαετιών ΄80 και ΄90!

Η 11η Παραμυθούπολη θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2022 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 22.00 το βράδυ.

Από Παρασκευή 9 έως και Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στις 5.00 το απόγευμα, θα λειτουργεί το «Σπιτάκι Αλληλεγγύης», ενώ θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Bazzar από το Ειδικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Από το Γραφείο Τύπου