/Το ΚΔΑΠ-μΕΑ Γιαννιτσών τίμησε με μια όμορφη εκδήλωση την Παγκόσμια Ημέρα για τα ΑμΕΑ

Το ΚΔΑΠ-μΕΑ Γιαννιτσών τίμησε με μια όμορφη εκδήλωση την Παγκόσμια Ημέρα για τα ΑμΕΑ

Σε εορταστικό κλίμα οι μαθητές, οι γονείς, οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ-μΕΑ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας και οι καθηγητές με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στο χώρο του Κέντρου, στο ισόγειο του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπεύθυνου του Κέντρου Πρόδρομου Ασταρτζή, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε εθελοντές, χορηγούς και συναδέλφους, ενώ αναφέρθηκε στην αμέριστη στήριξη του Συλλόγου Γονέων του Κέντρου και του δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ, καθώς και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε κάθε εκδήλωση του ΚΔΑΠ-μΕΑ.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ, Απόστολος Φάκκας, αναφέρθηκε στην διαχρονική υποστήριξη του Κέντρου από την Δημοτική Αρχή, αλλά και στην σημαντική προσφορά του ΚΔΑΠ- μΕΑ, ευχαριστώντας τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, τους γονείς και τους χορηγούς. Παράλληλα, αναφερόμενος στην ημέρα αυτή και στα Άτομα με Αναπηρία, τόνισε ότι «κανείς δεν είναι ίδιος αλλά όλοι είμαστε ίσοι».

Χαιρέτισαν επίσης: Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μΕΑ Αναστασία Τσιμπρή, η οποία τόνισε ότι για πρώτη φορά το ΚΔΑΠ-Μεα Γιαννιτσών χρηματοδοτήθηκε με 20.000 ευρώ από το κράτος, η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών Ελένη Πισμίση, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος και ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών (πρώην διευθυντής του Μουσικού Σχολείου) Μενέλαος Μιχαηλίδης, που πρόσφερε και δώρο ένα Χριστουγεννιάτικο δεντράκι από ξύλο, γεμάτο με ευχές από τους μαθητές του σχολείου που διευθύνει σήμερα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κερασόπουλος.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με παραδοσιακή μουσική και χορό από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μαθητές και εργαζόμενοι προσέφεραν δώρα που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά στους καθηγητές και στους μαθητές τους.

Από το Γραφείο Τύπου