/Το Σάββατο τα εγκαίνια της 8ης Παραμυθούπολης στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Το Σάββατο τα εγκαίνια της 8ης Παραμυθούπολης στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Συναυλία – πάρτι από τους Jonny Deep and the Bandanas

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την 8η Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Η Παραμυθούπολη συμπληρώνει φέτος 8 χρόνια λειτουργίας και «ανοίγει τις πύλες της» το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές του Δήμου Πέλλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, θα συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας.

Πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ομορφύνουν και φέτος το μαγευτικό σκηνικό που έχει στηθεί στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Παράλληλα, μέσα από ειδικό περίπτερο θα αναδειχθούν πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Την ημέρα των εγκαινίων, οι εκδηλώσεις ξεκινούν με μια μοναδική συναυλία – πάρτι από τους JONNY DEEP AND THE &BANDANAS. Ζήστε ένα πάρτι ατέλειωτης ευχαρίστησης! Έμπειρη απόλαυση 80’s, ξέφρενο γλέντι 90’s, Ελληνική ποπ-ροκ μουσική των δεκαετιών αυτών, ατελείωτες χορευτικές φιγούρες και γλωσσοκοπάνημα για back2glenti καταστάσεις!

Στην τελετή των εγκαινίων και στις εκδηλώσεις συμμετέχουν: Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, Αθλοκίνηση & Studio Γυμναστικής «Βαρσαμά», Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών “ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ”.

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης
Η διαδικτυακή εθελοντική ομάδα “Μαμάδες Γιαννιτσών”, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πέλλας, διοργανώνει εβδομάδα προσφοράς, χαράς και παιχνιδιού!

Σάββατο 15 έως Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ώρα: 10.00 π.μ. -10.00 μ.μ., στο Σπιτάκι Αλληλεγγύης – Πεζόδρομος Παραμυθούπολη.

Ραντεβού στην επίσημη έναρξη, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 7.30 μ.μ., στον πεζόδρομο Γιαννιτσών…
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Από το Γραφείο Τύπου