/8η Ανθοέκθεση Δήμου Πέλλας: Live-Party 80΄s – 90’s στο πάρκο του Πολύκεντρου Γιαννιτσών

8η Ανθοέκθεση Δήμου Πέλλας: Live-Party 80΄s – 90’s στο πάρκο του Πολύκεντρου Γιαννιτσών

Ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗΚΕΠΑΠ και η εταιρεία παραγωγής θεαμάτων Somma Collectiva of Artists σας προσκαλούν σε ένα 3ωρο Live-Party 80΄s – 90’s με τους Jonny Deep and the Bandanas, στην 8η Ανθοέκθεση Γιαννιτσών, 6 Μαϊου, ημέρα Κυριακή και ώρα βραδινή να είστε όλοι εκεί!!!!!!!!!!!!!!!! στο πάρκο του Πολύκεντρου, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Ζήστε 3 ώρες ατέλειωτης ευχαρίστησης! Έμπειρη απόλαυση 80’s, ξέφρενο γλέντι 90’s, Ελληνική ποπ-ροκ μουσική των δεκαετιών αυτών, ατελείωτες χορευτικές φιγούρες και γλωσσοκοπάνημα για back2glenti καταστάσεις!

Οι αδάμαστοι οικοδεσπότες της βραδιάς είναι έτοιμοι για όλα. Οι Joe, Jim, Jack, Ross και Joy θα σας αναστατώσουν με τους ήχους των οργάνων τους και με τις φωνές τους!

Η Daisy θα… σας χορέψει στο ταψί.

Και βέβαια ο Jonny… ναι ο Jonny Deep θα συντονίσει τις πιο βαθιές σας διασκεδαστικές συχνότητες. Το έβαλε σκοπό, μετά από αυτή τη βραδιά, αυτός ο τύπος θα μπει deep στις ζωές μας.

Η SoMmA Collectiva of Artists, με εμπειρία στο θηριοδαμασμό, τους έχει εσώκλειστους μέχρι εκείνη τη βραδιά! Απολαύστε υπεύθυνα!